Berkley Trouttec Team

Heeft u vragen of wilt u in contact komen met het Berkley Trouttec Team, mail dan naar: trouttec@gmail.com.

   

Marthijn ten Tije

Geboren:
12-11-1983 te Hengelo (O)

Huidige woonplaats:
Goor

Beroep:
Sprinklertechnicus

Ik ben vroeger op de camping vanaf mijn 4e levensjaar begonnen met vissen, door een goeie kennis van mij ben ik op mijn 10e in aanraking gekomen met het forelvissen.

Ik was er in een keer aan verkocht vooral de manier waarop de forel aanbijt en de daarop volgende actie aan de hengel, sindsdien vis ik dan ook haast wekelijks op een van de vele forelvijvers in zowel Nederland als Duitsland.

Verder gaan we elk jaar een weekje naar Denemarken voor het vissen op zogenoemde “Put & Take” forellenvijvers het wordt dit jaar dan ook alweer de 10e keer dat we gaan en uiteraard krijg ik ook daar maar geen genoeg van.

Sinds 2010 ben ik in aanraking gekomen met het zogenoemde Tremarella vissen via de Trout Serie A in Duitsland, het vissen op deze manier heeft zich zelf bewezen door de vele extra aanbeten waardoor ik sindsdien dan ik niet meer anders vis dan met de diverse Tremarella technieken.

Prestaties:
2e tijdens voorronde NK forelvissen Deepn 2008
Finale NK forelvissen 2008

   

Mark Hofmeijer

Geboren:  
12-03-1978 te Hengelo

Huidige woonplaats:
Goor

Beroep:
Schilder

Als kind ging ik altijd witvissen in vijvers, slootjes, plasjes etc. Ooit heeft mijn vader mij eens meegenomen naar de forellenvijver in Diepenheim en vanaf toen is mijn verslaving begonnen.

Ik beleef ontzettend veel plezier aan het forelvissen. Dit werd naar mate ik ouder werd uitgebreid, zo ging we op een gegeven moment vissen in forellenvijvers door heel Nederland en hadden we een jaarlijks uitstapje naar Denemarken, waar wij altijd een zeer goede vangst hadden! Nu het "tremarella" op komst is en de vele mogelijkheden die daarbij horen, geven mij alleen maar meer uitdaging in het forelvissen.

Dit nieuwe vissen is voor mij ook nieuw, maar ik merk dat ik heel gedreven ben om alle nieuwe technieken onder de knie te krijgen! En ik heb er ontzettend veel zin in!!

   

Rens Nijhof

Geboren:
14-11-1984

Woonplaats:
Hengelo

Beroep:
Werkzaam bij Raven Hengelsport in Almelo.

Ik vis al zolang ik me kan herinneren. Ik was als klein jongentje veel met de vaste hengel langs de waterkant te vinden. Het kwam steeds vaker voor dat ik onverwachts een karper haakte, deze werden door de regel allemaal verspeeld. Er moeten dus karperhengels komen zodat ook ik deze grote jongens kon vangen.

Deze takt van vissen sprak en spreek me nog steeds erg aan. Door mijn werk bij Raven Fishing & Outdoor ben ik door de jaren heen gericht op veel verschillende vissoorten gaan vissen. Steeds hoorde ik iets nieuws en dan kan ik het natuurlijk niet laten het ook te proberen.

Forelvissen had ik zoals zo velen wel regelmatig gedaan maar nooit echt fanatiek of in wedstrijdverband. Ik hoorde steeds meer over de tremarella visserij, ik besloot eens te gaan kijken bij verschillende wedstrijden. Wat een geweldige visserij, de techniek en het tempo sprak me gelijk aan. Niet veel later heb ik ook een aantal van deze hengels aangeschaft.

Afgelopen jaar heb ik dan ook mijn eerste wedstrijden mee gevist, over het resultaat ben ik erg tevreden!
Kortom vind ik het een geweldige visserij!

Terug naar boven

Team TFT-Tubertini Nederland en team FTM-Tubertini Duitsland aanwezig
tijdens de laatste wedstrijd van de wintercompetitie, bij de Berenkuil in Putten.
Klik hier om het verslag te lezen.

De TFT Trout Serie A 2014 kalender is klaar.
Het nieuwe seizoen van de TFT Trout Serie is weer aangebroken. Het wordt weer een prachtige serie met een geweldige finale in Le Rafsadey in Belgie.

TFT Trout Serie A doneert
€ 1305,- aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

Door de organisatie werd besloten om dit bedrag te doneren aan KIKA.

Lees het artikel

Trout Serie A 2013 kampioen:
Henning Vengels van FTM-Tubertini Team Germany is de nieuwe Tremarella kampioen.

Lees het wedstrijdverslag!